top of page
  • Writer's pictureHorváth Beáta

Nyárindító kellékek 1-2 éveseknek: strand, utazás, kerti és otthoni móka

Az első nyári emlékek nagyon izgalmasak egy kisbabával. Fantasztikus érzés látni, ahogy felfedezik a körülöttük lévő világot, ismerkednek a természettel, élvezik a pancsolást, fűben járást, giliszta keresést.


Ahhoz, hogy még emlékezetesebbé tegyük ezeket a nyári napokat, összegyűjtöttem szuper nyárindító kellékeket, kiegészítőket és játékokat, melyeket a linkekre kattintva meg is tudtok vásárolni.

Remélem, hogy sok hasznos és kedvetekre való dolgot találtok majd.

Jó nézelődést!


(A posztban affiliate linkeket találsz, így ha ezen keresztül vásárolsz, azzal hozzájárulhatsz az oldalam működéséhez, általuk jutalékban részesülhetek, Neked viszont nem jár semmilyen többlet költséggel.)


kislány a tengerparton homokos kézzel

Strandolás:

Az első medencés kalandok nagyon izgalmasak a babának és a szülőknek egyaránt. Szinte minden gyerek imádja a vizet és a pancsolást. Amikor a babánk már stabilan ül, mászik, érdemes kipróbálni vele az otthoni medencézést is egy árnyékos teraszon vagy udvaron.


termékek strandoláshoz babával kollázsNyárindító kellékek szabadtéri mókához:

A gyerekek egy bizonyos életkor után a szabadtéri játékokban tudnak elmerülni leginkább, ezeket élvezik a legjobban. A parkban/udvaron töltött időt számtalan kreatív és hasznos játékkal és eszközzel tehetjük még élvezetesebbé.


kerti játékok kisgyerekeknek kollázs


Benti móka:

Rossz idő esetén sem kell csüggedni. Habár valószínűleg nehezebb lesz lefoglalni a szobában a hirtelen nagy terekhez és a természet által nyújtott szabadsághoz szokott kisgyermekeket, remek alkalom lehet egy kis kreatívkodáshoz, festéshez, gyurmázáshoz, összebújós könyv olvasáshoz.


benti játékok nyárra kisgyermekeknek kollázs


Utazás:

Legyen szó autós vagy repülős utazásról, igazi kihívás lehet szórakoztatni az egyre érdeklődőbb és aktívabb babákat. Ezekkel a játékokkal könnyen lehet játszani útközben is. Igyekeztem olyan termékeket válogatni, amelyek hosszabb időre is leköthetik a kicsik figyelmét. Nálunk a repülős utazások alkalmával a könyvek és a matricás füzetek bizonyultak a legszórakoztatóbbnak (9-12 hónapos korában). Idén nyáron már biztos, hogy kipróbáljuk ezt a mágneses vonalvezetőt és valamelyik színezőt is.


termékek utazáshoz  babával kollázs

Remélem, hogy tetszett a kis gyűjteményem, és sok hasznos dolgot találtatok. Sok kedvencünk is szerepel a felsorolásban, kíváncsi vagyok, hogy Nálatok mi a kedvenc játék a nyári időszakban. Írjátok meg itt kommentben, vagy az IG posztom alatt.


Kellemes időtöltést a kicsi és nagy babáitokkal!
コメント


bottom of page