top of page
  • Writer's pictureHorváth Beáta

15 hasznos anyák napi ajándékötlet (nem csak) újdonsült anyukáknak (2024)

Az első anyák napják nagyon különlegesek egy nő életében. Lepd meg magad valami különlegessel vagy hagyd nyitva a laptopod ezzel az oldallal "véletlenül" a párod orra előtt. Szerintem ő is örülni fog, ha kap egy kis inspirációt, hogy mivel lephetnek meg Téged a kisbabátokkal közösen.

Kattints a képre, ha valamelyik ötlet megtetszett!little boy gives flower and a hug to his mother for mother's day

Anyukaként nem lehet nem kihasználni egy kényelmes sportcipőt. Végtelen mennyiségű babakocsizás és játszóterezés vár Rád, ehhez pedig szükséged van egy kényelmes, jó minőségű cipőre is.


beige sneakers for women


Gyorsan, akár fél kézzel összedobhatsz egy turmixot vagy levest magatoknak, később pedig a hozzátáplálásnál is nagy segítségedre lesz.


turmix

Minden anyuka vágyik egy szép pizsamára, ezzel szerintem nem lehet mellé lőni.


short sleeve beige female pyjama


Évek óta ezt az éjszakai arckrémet használom. Nagyon szeretem ahogy felfrissíti reggellre az arcbőrömet. Még a nehezebb éjszakák után is.

eucerin night cream for face


Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de egy szép bögrének én soha nem tudok ellenállni. Szeretem a különleges darabokat és időről-időre megvan a kedvencem. A reggeli kávét nem mindegy, hogy miben készítjük el, hiszen mint tudjuk, kisbabás anyukák reggeli kávéja még ebéd után is az asztalon díszeleg.


ceramic coffee mug

Csodás ajándék lehet ez a szett. Minden anyuka bőre megérdemel egy kis extra kényeztetést a gyors esti zuhany után. Ha hűtőbe rakod éjszakára, a reggeli arcmosás után nagyon frissítő átmasszírozni vele a meggyötört éjszakai műszakos anyukaráncokat.


pink gua sha and face massage roller


Minden anyuka szereti megőrizni a legfontosabb pillanatokat kisbabájáról. Az Instax minivel olyan képeket készíthetsz, melyeket azonnal be is tudsz ragasztani a babanaplóba.light pink instax camera


A mi Dolce Gusto Mini Me kávéfőzőnket még Dániában vásároltam egy szupermarketben 2017-ben, és azóta is remekül működik. A férjem azóta több másik kávéfőzővel is próbálkozott, de azok már mind tönkrementek vagy nem igazán váltak be.


coffee machine for dolce gusto capsules


Ha már anyák napja, akkor adjunk a kényeztetésnek. Nagyon különleges és nagy értékű ajándék.


night repair serum for face

Anyukák klasszikus kirándulós/pelenkázó táskája, amibe minden elfér egy napos kirándulásra.

brown mommy bag

A hosszú babakocsizások nélkülözhetetlen kelléke (véleményem szerint). Podcast, rádió, egy beszélgetés a legjobb barátnőddel és csak úgy repül az idő.


white airpods


Egy gyors sétához nem kell több, mint ami ebben elfér: snack, víz, pelus, popsitörlő, zsepi, anya telefonja és fülhallgatója, kulcs, napszemüveg


small grey bag hanging on stroller handle


Ha te is imádsz rendszerezni és kategorizálni, akkor ezt neked találták ki. Egy kisbaba és kisgyermek holmiját pedig állandóan lehet rendszerezni.


small pink label machine

Nekem a hozzátáplálásnál kezdődött el az igazi tudatosság a heti menük megtervezésében. Soha nem látott prioritást nyert a heti menü átgondolása, hogy minél változatosabb ételeket kínálhassak a kisfiamnak. Ebben segíthet egy ilyen csodaszép tervező.


dark green meal planner notebook


Minden nő szeret beszélni, ezek a kártyák pedig nagyon szuper kellékei lehetnek akár egy randiestnek is.


card game for couples


170 views0 comments

Comments


bottom of page